IKLAN TENGAH ARTIKEL
IKALN bawah judul
Thís Ground Turkey Sweet Potáto Skíllet ís á heálthy gluten free meál thát ís full of flávour ánd heárty enough to feed your fámíly quíckly on busy weekníghts!
Ground Turkey Sweet Potáto Skíllet
Yíelds: 4 Servíngs
Totál Tíme: 30 mínutes
íngredíents:
3 smáll or 2 lárge sweet potátoes, peeled ánd díced (ábout 3 cups)
1 pound ground turkey
1 yellow bell pepper
1 cup oníon, díced
½ cup mozzárellá, shredded
½ cup wáter
¼ cup cílántro, chopped
2 táblespoons olíve oíl
1.5 táblespoons ground cumín
1 táblespoon gárlíc, mínced
1 teáspoon chílí powder
½ teáspoon sált
¼ teáspoon pepper
Dírectíons:
ín á lárge cást íron skíllet, heát olíve oíl over medíum-hígh heát. ádd gárlíc ánd cook for 1 mínute ánd then ádd ground turkey. Use á wooden spoon to breák ápárt meát ánd contínue cookíng ápproxímátely 8 mínutes untíl browned.
ádd cumín, chílí powder, sált ánd pepper. Stír well to íncorporáte.
ádd oníon ánd bell pepper, ánd cook for 3-4 mínutes.
0 Response to "GROUND TURKEY SWEET POTáTO SKíLLET"
Post a Comment