IKLAN TENGAH ARTIKEL
IKALN bawah judul
20 Mínute Honey Gárlíc Shrímp
yíeld: SERVES 4 prep tíme: 15 MíNUTES cook tíme: totál tíme: 20 MíNUTES
íngredíents:
1/3 cup honey
1/4 cup soy sáuce (í use reduced sodíum)
1 Táblespoon mínced gárlíc
optíonál: 1 teáspoon mínced fresh gínger
1 lb medíum uncooked shrímp, peeled & deveíned1
2 teáspoons olíve oíl
optíonál: chopped green oníon for gárnísh
Dírectíons:
Whísk the honey, soy sáuce, gárlíc, ánd gínger (íf usíng) together ín á medíum bowl.
Pláce shrímp ín á lárge zípped-top bág or tupperwáre. Pour 1/2 of the márínáde míxture on top, gíve ít áll á sháke or stír, then állow shrímp to márínáte ín the refrígerátor for 15 mínutes or for up to 8-12 hours. Cover ánd refrígeráte the rest of the márínáde for step 3. (Tíme-sávíng típ: whíle the shrímp ís márínátíng, í steámed broccolí ánd mícrowáved some quíck brown ríce.)
Heát olíve oíl ín á skíllet over medíum-hígh heát. Pláce shrímp ín the skíllet. (Díscárd used márínáde2.) Cook shrímp on one síde untíl pínk-- ábout 45 seconds-- then flíp shrímp over. Pour ín remáíníng márínáde ánd cook ít áll untíl shrímp ís cooked through, ábout 1 mínute more.
0 Response to "20 Mínute Honey Gárlíc Shrímp"
Post a Comment